Jauheliha-pekoni-pastakastike

Kuullota sipuli tilkassa öljyä.

Lisää pekonit palasina.

Lisää jauheliha.

Lisää tomaattimurska ja vesi ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen 10min.

Lisää lopuksi ruokakermaa.

Tarjoa proteiinipastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Ammie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 240g768kcal64.2g0g57.4g0g
Pekoni atria84g294kcal12.6g0g25.2g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)222g89kcal2.4g16g1.1g3.1g
Vesi, vesijohtovesi 60g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)60g99kcal1.8g2.4g9g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.3g9kcal0.3g0.2g0.8g0g
Mustapippuri, annos 1g0.6g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g3g26kcal0g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1404g2589kcal163.6g40.4g193.2g7.2g
Valittu annoskoko702g1295kcal81.8g20.2g96.6g3.6g
Annoskoko puolitettuna351g647kcal40.9g10.1g48.3g1.8g
Arvot/100g100g184kcal11.7g2.9g13.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165720