Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Punajuurivuoka Vol. 2

- Kuori ja pilko punajuuret rypsiöljyllä valeltuun kulhoon
- Lisää kulhoon paistettu jauheliha
- Ripottele päälle cashewpähkinät ja aurajuustomurut
- Sekoita ainekset
- Lisää ruokakerma

Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Anna paistoksen vetäytyä hetki ennen ateriointia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Catnip85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g664kcal76g0g40g0g
Punajuuri 100g38kcal1g6.9g0.2g2.5g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g75g195kcal20.3g0g12.8g0g
Cashewpähkinä 50g287kcal10g9.4g23.2g1.8g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g250g300kcal8.5g9g25g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 15g133kcal0g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1780g3234kcal231.6g50.6g232.4g8.6g
Valittu annoskoko890g1617kcal115.8g25.3g116.2g4.3g
Annoskoko puolitettuna445g809kcal57.9g12.7g58.1g2.2g
Arvot/100g100g182kcal13g2.8g13.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165853