Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Liha-valkkarivuoka

Ruskista lihoja 250 asteessa vartin verran ja mausta aromisuolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon pilkotut makkarat ja sipulit.

Kaada tomaattimurska päälle ja kypsennä 200 asteessa 15-30min.

Kippaa päälle perunat, suolaa ja valkosipulijauhetta väliin, ja kermat.

Jatka paistamista kunnes potut on kunnolla kypsiä eli noin tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss1500g1110kcal18g270g4.5g0g
Karjalanpaisti atria 700g1400g2240kcal266g0g128.8g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)780g234kcal7.8g31.2g3.1g1.6g
Kevytkerma400g480kcal12.8g18g40g0g
Kasvirasvasekoite, Rainbow, 7%400g340kcal5.6g17.6g28g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Balkan (Kokki (hk)), annos 20g80g196kcal8.8g4g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9420g9281kcal642g696g441.4g8.4g
Valittu annoskoko4710g4641kcal321g348g220.7g4.2g
Annoskoko puolitettuna2355g2320kcal160.5g174g110.4g2.1g
Arvot/100g100g99kcal6.8g7.4g4.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165920