Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Poronjauhelihakastike

Silppua sipuli ja kuullota silppua teelusikallisessa rypsiöljyä, kunnes sipuli on läpikuultavaa.

Lisää poron jauheliha ja paista kypsäksi.

Jauheliha vaatii murustuakseen, että sitä koko ajan työnnellään paistinlastalla.

Kun jauheliha on kypsää, lisää ruokalusikallinen vehnäjauhoja, suolaa ja valkopippuria.

Kääntele jauhot lihan sekaan ja lisää vesi sekä n. 1 dl ruokakermaa.

Anna saostua (voit lisätä vehnäjauhoja veteen sekoitettuna puurona, jos et saa tarpeeksi paksua kastiketta heti, anna kuitenkin ensin kastikkeen kiehahtaa kunnolla).

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa sekä valkopippuria ja vähän chilijauhetta.

Tarjoa keitetyn spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porojauheliha, Pirkka400g560kcal92g0g20g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g100g160kcal2.1g3.8g15g0.1g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g7g0.1g0.4g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 8g71kcal0g0g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1896g1666kcal191g24.4g86.4g2g
Valittu annoskoko948g833kcal95.5g12.2g43.2g1g
Annoskoko puolitettuna474g417kcal47.8g6.1g21.6g0.5g
Arvot/100g100g88kcal10.1g1.3g4.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165972