Kanttarellikastike, perus

Haihduta pakkasesta otetuista ja sulatetuista esipaistetuista kanttarelleistä neste.

Lisää joukkoon pari teelusikallista margariinia.

Lisää silputtu sipuli ja kuullota sipulit.

Tässä vaiheessa voit lisätä halutessasi ruokalusikallisen vehnäjauhoja.

Lisää kerma.

Lisää lopuksi suola ja valkopippuri.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hannhirv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g42g32kcal1g0.2g3.1g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)42g36kcal0.4g1.5g2.9g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Margariini, flora kevyt 40 1.7g6.3kcal0g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana206g158kcal3.2g5.4g13.4g0.6g
Valittu annoskoko103g79kcal1.6g2.7g6.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna52g40kcal0.8g1.4g3.4g0.2g
Arvot/100g100g77kcal1.6g2.6g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166147