Kanttarellikastike, perus

Haihduta pakkasesta otetuista ja sulatetuista esipaistetuista kanttarelleistä neste.

Lisää joukkoon pari teelusikallista margariinia.

Lisää silputtu sipuli ja kuullota sipulit.

Tässä vaiheessa voit lisätä halutessasi ruokalusikallisen vehnäjauhoja.

Lisää kerma.

Lisää lopuksi suola ja valkopippuri.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hannhirv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g418g322kcal9.6g2.1g30.5g0g
Sipuli (kuorittu)167g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)418g355kcal4.2g14.6g29.3g0g
Suola, annos 3g8.4g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.7g4.7kcal0.2g0.7g0g0.4g
Margariini, flora kevyt 40 17g63kcal0g0.9g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2060g1580kcal32.4g52.6g133.6g6.4g
Valittu annoskoko1030g790kcal16.2g26.3g66.8g3.2g
Annoskoko puolitettuna515g395kcal8.1g13.2g33.4g1.6g
Arvot/100g100g77kcal1.6g2.6g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166147