Kanttarellikastike, perus

Haihduta pakkasesta otetuista ja sulatetuista esipaistetuista kanttarelleistä neste.

Lisää joukkoon pari teelusikallista margariinia.

Lisää silputtu sipuli ja kuullota sipulit.

Tässä vaiheessa voit lisätä halutessasi ruokalusikallisen vehnäjauhoja.

Lisää kerma.

Lisää lopuksi suola ja valkopippuri.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hannhirv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g500g385kcal11.5g2.5g36.5g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)500g425kcal5g17.5g35g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 2g5.7kcal0.2g0.8g0g0.5g
Margariini, flora kevyt 40 20g75kcal0g1.1g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2464g1890kcal38.6g63g159.8g7.8g
Valittu annoskoko1232g945kcal19.3g31.5g79.9g3.9g
Annoskoko puolitettuna616g473kcal9.7g15.8g40g2g
Arvot/100g100g77kcal1.6g2.6g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166147