Kanttarellikastike, perus

Haihduta pakkasesta otetuista ja sulatetuista esipaistetuista kanttarelleistä neste.

Lisää joukkoon pari teelusikallista margariinia.

Lisää silputtu sipuli ja kuullota sipulit.

Tässä vaiheessa voit lisätä halutessasi ruokalusikallisen vehnäjauhoja.

Lisää kerma.

Lisää lopuksi suola ja valkopippuri.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hannhirv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g585g451kcal13.5g2.9g42.7g0g
Sipuli (kuorittu)234g63kcal3g11.2g0.5g4g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)585g497kcal5.9g20.5g41g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 2.3g6.6kcal0.2g1g0g0.6g
Margariini, flora kevyt 40 23g88kcal0g1.2g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2884g2212kcal45.2g73.6g187.2g9.2g
Valittu annoskoko1442g1106kcal22.6g36.8g93.6g4.6g
Annoskoko puolitettuna721g553kcal11.3g18.4g46.8g2.3g
Arvot/100g100g77kcal1.6g2.6g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166147