Kanttarellikastike, perus

Haihduta pakkasesta otetuista ja sulatetuista esipaistetuista kanttarelleistä neste.

Lisää joukkoon pari teelusikallista margariinia.

Lisää silputtu sipuli ja kuullota sipulit.

Tässä vaiheessa voit lisätä halutessasi ruokalusikallisen vehnäjauhoja.

Lisää kerma.

Lisää lopuksi suola ja valkopippuri.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hannhirv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g63g48kcal1.4g0.3g4.6g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)63g53kcal0.6g2.2g4.4g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Margariini, flora kevyt 40 2.5g9kcal0g0.1g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana309g237kcal4.6g7.8g20.2g1g
Valittu annoskoko155g119kcal2.3g3.9g10.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna77g59kcal1.2g2g5.1g0.3g
Arvot/100g100g77kcal1.5g2.5g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166147