Kanttarellikastike, perus

Haihduta pakkasesta otetuista ja sulatetuista esipaistetuista kanttarelleistä neste.

Lisää joukkoon pari teelusikallista margariinia.

Lisää silputtu sipuli ja kuullota sipulit.

Tässä vaiheessa voit lisätä halutessasi ruokalusikallisen vehnäjauhoja.

Lisää kerma.

Lisää lopuksi suola ja valkopippuri.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hannhirv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g669g515kcal15.4g3.3g48.8g0g
Sipuli (kuorittu)268g72kcal3.5g12.8g0.5g4.5g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)669g569kcal6.7g23.4g46.8g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 2.7g7.6kcal0.3g1.1g0.1g0.7g
Margariini, flora kevyt 40 27g101kcal0.1g1.4g10.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3296g2528kcal52g84g213.8g10.4g
Valittu annoskoko1648g1264kcal26g42g106.9g5.2g
Annoskoko puolitettuna824g632kcal13g21g53.5g2.6g
Arvot/100g100g77kcal1.6g2.5g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166147