Kanttarellikastike, perus

Haihduta pakkasesta otetuista ja sulatetuista esipaistetuista kanttarelleistä neste.

Lisää joukkoon pari teelusikallista margariinia.

Lisää silputtu sipuli ja kuullota sipulit.

Tässä vaiheessa voit lisätä halutessasi ruokalusikallisen vehnäjauhoja.

Lisää kerma.

Lisää lopuksi suola ja valkopippuri.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hannhirv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g836g644kcal19.2g4.2g61g0g
Sipuli (kuorittu)334g90kcal4.3g16.1g0.7g5.7g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)836g711kcal8.4g29.3g58.5g0g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 3.3g10kcal0.3g1.4g0.1g0.9g
Margariini, flora kevyt 40 33g126kcal0.1g1.8g13.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4120g3160kcal64.6g105.6g267.4g13.2g
Valittu annoskoko2060g1580kcal32.3g52.8g133.7g6.6g
Annoskoko puolitettuna1030g790kcal16.2g26.4g66.9g3.3g
Arvot/100g100g77kcal1.6g2.6g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166147