Kanttarellikastike, perus

Haihduta pakkasesta otetuista ja sulatetuista esipaistetuista kanttarelleistä neste.

Lisää joukkoon pari teelusikallista margariinia.

Lisää silputtu sipuli ja kuullota sipulit.

Tässä vaiheessa voit lisätä halutessasi ruokalusikallisen vehnäjauhoja.

Lisää kerma.

Lisää lopuksi suola ja valkopippuri.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hannhirv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g1000g770kcal23g5g73g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1000g850kcal10g35g70g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 4g11kcal0.4g1.7g0.1g1g
Margariini, flora kevyt 40 40g150kcal0.1g2.1g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4928g3779kcal77.4g126g319.8g15.6g
Valittu annoskoko2464g1890kcal38.7g63g159.9g7.8g
Annoskoko puolitettuna1232g945kcal19.4g31.5g80g3.9g
Arvot/100g100g77kcal1.6g2.6g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166147