Kanttarellikastike, perus

Haihduta pakkasesta otetuista ja sulatetuista esipaistetuista kanttarelleistä neste.

Lisää joukkoon pari teelusikallista margariinia.

Lisää silputtu sipuli ja kuullota sipulit.

Tässä vaiheessa voit lisätä halutessasi ruokalusikallisen vehnäjauhoja.

Lisää kerma.

Lisää lopuksi suola ja valkopippuri.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hannhirv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g105g81kcal2.4g0.5g7.6g0g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)105g89kcal1g3.7g7.3g0g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Margariini, flora kevyt 40 4.2g16kcal0g0.2g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana515g395kcal7.8g13.2g33.4g1.6g
Valittu annoskoko258g198kcal3.9g6.6g16.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna129g99kcal2g3.3g8.4g0.4g
Arvot/100g100g77kcal1.5g2.6g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166147