Kanttarellikastike, perus

Haihduta pakkasesta otetuista ja sulatetuista esipaistetuista kanttarelleistä neste.

Lisää joukkoon pari teelusikallista margariinia.

Lisää silputtu sipuli ja kuullota sipulit.

Tässä vaiheessa voit lisätä halutessasi ruokalusikallisen vehnäjauhoja.

Lisää kerma.

Lisää lopuksi suola ja valkopippuri.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hannhirv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g125g96kcal2.9g0.6g9.1g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)125g106kcal1.3g4.4g8.8g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Margariini, flora kevyt 40 5g19kcal0g0.3g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana616g473kcal10g15.8g40g2g
Valittu annoskoko308g236kcal5g7.9g20g1g
Annoskoko puolitettuna154g118kcal2.5g4g10g0.5g
Arvot/100g100g77kcal1.6g2.6g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166147