Kanttarellikastike, perus

Haihduta pakkasesta otetuista ja sulatetuista esipaistetuista kanttarelleistä neste.

Lisää joukkoon pari teelusikallista margariinia.

Lisää silputtu sipuli ja kuullota sipulit.

Tässä vaiheessa voit lisätä halutessasi ruokalusikallisen vehnäjauhoja.

Lisää kerma.

Lisää lopuksi suola ja valkopippuri.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hannhirv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g125g97kcal2.9g0.6g9.2g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)125g107kcal1.3g4.4g8.8g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Margariini, flora kevyt 40 5g19kcal0g0.3g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana618g474kcal10g15.8g40.2g2g
Valittu annoskoko309g237kcal5g7.9g20.1g1g
Annoskoko puolitettuna155g119kcal2.5g4g10.1g0.5g
Arvot/100g100g77kcal1.6g2.6g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166147