Kanttarellikastike, perus

Haihduta pakkasesta otetuista ja sulatetuista esipaistetuista kanttarelleistä neste.

Lisää joukkoon pari teelusikallista margariinia.

Lisää silputtu sipuli ja kuullota sipulit.

Tässä vaiheessa voit lisätä halutessasi ruokalusikallisen vehnäjauhoja.

Lisää kerma.

Lisää lopuksi suola ja valkopippuri.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hannhirv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g146g113kcal3.4g0.7g10.7g0g
Sipuli (kuorittu)59g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)146g124kcal1.5g5.1g10.2g0g
Suola, annos 3g2.9g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Margariini, flora kevyt 40 5.9g22kcal0g0.3g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana721g553kcal11.6g18.2g46.6g2.4g
Valittu annoskoko361g277kcal5.8g9.1g23.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna180g138kcal2.9g4.6g11.7g0.6g
Arvot/100g100g77kcal1.6g2.5g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166147