Kanttarellikastike, perus

Haihduta pakkasesta otetuista ja sulatetuista esipaistetuista kanttarelleistä neste.

Lisää joukkoon pari teelusikallista margariinia.

Lisää silputtu sipuli ja kuullota sipulit.

Tässä vaiheessa voit lisätä halutessasi ruokalusikallisen vehnäjauhoja.

Lisää kerma.

Lisää lopuksi suola ja valkopippuri.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hannhirv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g167g129kcal3.8g0.8g12.2g0g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)167g142kcal1.7g5.9g11.7g0g
Suola, annos 3g3.3g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Margariini, flora kevyt 40 6.7g25kcal0g0.4g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana824g632kcal13g21.2g53.4g2.6g
Valittu annoskoko412g316kcal6.5g10.6g26.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna206g158kcal3.3g5.3g13.4g0.7g
Arvot/100g100g77kcal1.6g2.6g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166147