Kanttarellikastike, perus

Haihduta pakkasesta otetuista ja sulatetuista esipaistetuista kanttarelleistä neste.

Lisää joukkoon pari teelusikallista margariinia.

Lisää silputtu sipuli ja kuullota sipulit.

Tässä vaiheessa voit lisätä halutessasi ruokalusikallisen vehnäjauhoja.

Lisää kerma.

Lisää lopuksi suola ja valkopippuri.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hannhirv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g209g161kcal4.8g1g15.3g0g
Sipuli (kuorittu)84g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)209g178kcal2.1g7.3g14.6g0g
Suola, annos 3g4.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Margariini, flora kevyt 40 8.4g31kcal0g0.4g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1030g790kcal16.2g26.2g66.8g3.2g
Valittu annoskoko515g395kcal8.1g13.1g33.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna258g198kcal4.1g6.6g16.7g0.8g
Arvot/100g100g77kcal1.6g2.5g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166147