Kanttarellikastike, perus

Haihduta pakkasesta otetuista ja sulatetuista esipaistetuista kanttarelleistä neste.

Lisää joukkoon pari teelusikallista margariinia.

Lisää silputtu sipuli ja kuullota sipulit.

Tässä vaiheessa voit lisätä halutessasi ruokalusikallisen vehnäjauhoja.

Lisää kerma.

Lisää lopuksi suola ja valkopippuri.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hannhirv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g251g193kcal5.8g1.3g18.3g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)251g213kcal2.5g8.8g17.6g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Margariini, flora kevyt 40 10g38kcal0g0.5g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1236g948kcal19.4g31.6g80.2g4g
Valittu annoskoko618g474kcal9.7g15.8g40.1g2g
Annoskoko puolitettuna309g237kcal4.9g7.9g20.1g1g
Arvot/100g100g77kcal1.6g2.6g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166147