Kanttarellikastike, perus

Haihduta pakkasesta otetuista ja sulatetuista esipaistetuista kanttarelleistä neste.

Lisää joukkoon pari teelusikallista margariinia.

Lisää silputtu sipuli ja kuullota sipulit.

Tässä vaiheessa voit lisätä halutessasi ruokalusikallisen vehnäjauhoja.

Lisää kerma.

Lisää lopuksi suola ja valkopippuri.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hannhirv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g293g225kcal6.7g1.5g21.4g0g
Sipuli (kuorittu)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)293g249kcal2.9g10.2g20.5g0g
Suola, annos 3g5.9g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.2g3.3kcal0.1g0.5g0g0.3g
Margariini, flora kevyt 40 12g44kcal0g0.6g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1442g1106kcal22.4g36.8g93.6g4.6g
Valittu annoskoko721g553kcal11.2g18.4g46.8g2.3g
Annoskoko puolitettuna361g277kcal5.6g9.2g23.4g1.2g
Arvot/100g100g77kcal1.6g2.6g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166147