Kanttarellikastike, perus

Haihduta pakkasesta otetuista ja sulatetuista esipaistetuista kanttarelleistä neste.

Lisää joukkoon pari teelusikallista margariinia.

Lisää silputtu sipuli ja kuullota sipulit.

Tässä vaiheessa voit lisätä halutessasi ruokalusikallisen vehnäjauhoja.

Lisää kerma.

Lisää lopuksi suola ja valkopippuri.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hannhirv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g334g258kcal7.7g1.7g24.4g0g
Sipuli (kuorittu)134g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)334g284kcal3.3g11.7g23.4g0g
Suola, annos 3g6.7g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.3g3.8kcal0.1g0.6g0g0.4g
Margariini, flora kevyt 40 13g50kcal0g0.7g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1648g1264kcal25.6g42.2g107g5.4g
Valittu annoskoko824g632kcal12.8g21.1g53.5g2.7g
Annoskoko puolitettuna412g316kcal6.4g10.6g26.8g1.4g
Arvot/100g100g77kcal1.6g2.6g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166147