Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Karppaajan jauheliha- ja parsaltk

Paista jauheliha, mausta mieleiseksi.

Paista myös parsoja hieman ja heitä molemmat vuokaan.

Kaada ruokakerma sekaan ja päälle juustoraasteet.

Uuniin 45 min 200 asteessa.

Ja avot mitä karppiruokaa ! :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g664kcal76g0g40g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl300g90kcal13.8g5.7g0.9g4.8g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)120g324kcal36g0g20.4g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g250g375kcal4g8.8g37.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2140g2906kcal259.6g29g197.6g9.6g
Valittu annoskoko1070g1453kcal129.8g14.5g98.8g4.8g
Annoskoko puolitettuna535g727kcal64.9g7.3g49.4g2.4g
Arvot/100g100g136kcal12.1g1.4g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166667