Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Karppaajan lihamureke

Sekoita jauhelihan sekaan pilkotut sipulit ja pekonit.

Lisää ruokakerma ja ranskankerma.

Lado uunivuokaan mieleiseksi möntiksi ja paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Nami nam !

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%600g1020kcal120g0g60g0g
Ranskankerma Valio150g420kcal3.8g5.3g42g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Flora ruokakerma 15 % 250g125g188kcal2g4.4g18.8g0g
Pekoni Pirkka140g406kcal19.6g1.4g36.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2330g4148kcal294.8g36.6g315g5.2g
Valittu annoskoko1165g2074kcal147.4g18.3g157.5g2.6g
Annoskoko puolitettuna583g1037kcal73.7g9.2g78.8g1.3g
Arvot/100g100g178kcal12.7g1.6g13.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167161