Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Remulade kastike

Silppua sipuli mahdollisimman pieneksi.

Raasta porkkana hienolla terällä.

Silppua maustekurkku pieneksi, samoin anjovikset.

Murskaa kaprikset.

Sekoita ranskankerma ja majoneesi keskenään.

Lisää siihen puolikkaan sitruunaan mehu ja sekoita tasaiseksi.

Lisää hunaja ja sinappi.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää seokseen, sipuli, porkkana, kapris, anjovis ja kurkku sekä hienonnettu tuore persilja.

Lisää lopuksi pippurit.

Anna maustua jääkaapissa ainakin tunti.

Kastike säilyy noin viikon.

Sopii hyvin grillatun, paneroidun tai paistetun kalan kanssa, sekä kasviksille.

Kalaton vaihtoehto, kun jättää anjovikset pois.

Sipulikaan ei välttämätön.

Niin eikä hunaja, jos ei pidä makeasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Urhmik
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskankerma Valio100g280kcal2.5g3.5g28g0g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 95g283kcal1.4g6.1g28.5g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 40g8kcal0.3g1.2g0g0.7g
Kapris etikkaliemessä, Figaro15g4.6kcal0.3g0.6g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Hunaja 6.5g22kcal0g5.3g0g0g
Sinappi (teollinen)5g6.4kcal0.2g0.7g0.3g0g
Porkkana 25g8.2kcal0.2g1.4g0.1g0.6g
Anjovis-filee, 1 kpl30g63kcal2.9g4.2g3.9g0g
Valkopippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 30g6.5kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana759g1394kcal17.2g52.2g122.2g6.2g
Valittu annoskoko380g697kcal8.6g26.1g61.1g3.1g
Annoskoko puolitettuna190g349kcal4.3g13.1g30.6g1.6g
Arvot/100g100g184kcal2.3g6.9g16.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167171