Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Banaanikakku

1. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (tilavuus 1,8 l).

2. Soseuta banaanit haarukalla.

Sekoita sitruunanmehu banaanisoseen joukkoon.

3. Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vaahdon joukkoon hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita jauhoseos vuorotellen banaanisoseen kanssa vaahdon joukkoon.

4. Paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla noin tunti.

Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Tarjoa kahvin kanssa.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g350g294kcal3.9g64.1g1.4g6.3g
Sitruunamehu, laimentamaton30g6.3kcal0.1g0.5g0g0g
Leivontamargariini 80% (Pirkka), annos 100g200g1440kcal0g0g160g0g
Sokeri 255g1035kcal0g254.7g0g0g
Kanamuna (Finfood), annos 55g165g236kcal11.4g0.3g9.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 260g892kcal26.5g182g3.1g9.1g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g10g36kcal0.4g8g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2560g7915kcal85.6g1026.8g348.6g31g
Valittu annoskoko1280g3957kcal42.8g513.4g174.3g15.5g
Annoskoko puolitettuna640g1979kcal21.4g256.7g87.2g7.8g
Arvot/100g100g309kcal3.3g40.1g13.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167468