Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Paholaisen kakku,kevennetty rahkalla

1.Vatkaa 2 munaa ja 4dl sokeria

2.Sekoita 5dl vehnäjauhoja, 15 tl vanilijasokeria, 1tl ruokasoodaa 1,5 tl kardemummaa keskenään ja lisää nopeasti vatkaten munavaahtoon

3.sekoita rasvaton maito(juoma) ja rahka keskenään ja lisää joukkoon.

4.sulata 100g voita, anna jäähtyä ja lisää joukkoon

Alkuperäisessä ohjeessa ei ole rahkaa, ja voita on 200g.

Itse en huomaa eroa, kun kokeilin puolet rahkaa/puolet voita.

Kuulemma toimii kaikissa kuivakakuissa sama periaate (neuvoi alan ammattilainen)

Voideltu ja korppujauhoitettu rengasvuoka, 175 astetta ja yksi tunti uunissa
Annoskoko on summittainen, riippuu toki siivujen paksuudesta

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Tso

Tso sanoi...

Lapsuudesta ati lempikakkuni, ja maistuu paljon kardemummalle, nam!
Älä säikähdä soodaa, äläkä korvaa leivinjauheella, ei tule sama koostumus.


sunnuntai 07.03.2010 klo 15:36

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 325g1115kcal33.1g227.5g3.9g11.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6g24kcal0g5.9g0g0g
Voi 100g725kcal1.2g0.4g81.3g0g
Rahka, valio100g65kcal10g4.2g0.3g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 200g53kcal6.6g6.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2362g7040kcal129.4g1168.4g193.6g22.8g
Valittu annoskoko1181g3520kcal64.7g584.2g96.8g11.4g
Annoskoko puolitettuna591g1760kcal32.4g292.1g48.4g5.7g
Arvot/100g100g298kcal5.5g49.5g8.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167531