Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Tarte Tatin - Ranskalainen omenapiirakka

Vaahdota 100g voita, lisää voihin 2 rkl vettä ja muna.

Sekoita.

Lisää jauhot ja ripaus suolaa.

Älä veivaa taikinaa liikaa ettei se kovetu.

Lisää kattilaan 50g voita ja 150g sokeria.

Karamelisoi voi ja sokeri kattilassa.

Lisää karamelisoitu seos vuokaan ja lisää omenat päälle ja laita uuniin 15 min 200 C°.

Kauli taikina hiukan ylikokoiseksi ja laita vuoan päälle.

Painele taikina vuoan reunojen sisäpuolelle.

Laita uuniin 20 min 200 C°. Anna tortun jäähtyä tunnin verran ja kumoa torttu lautaselle.

Nauti jäätelön kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Alexxx
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 60% rasvaa 100g545kcal0.9g0.5g61g0g
Kananmuna kuorineen punnittu60g76kcal6.6g0.2g5.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 200g686kcal20.4g140g2.4g7g
Voi 60% rasvaa 50g272kcal0.4g0.3g30.5g0g
Sokeri150g609kcal0g149.9g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 1000g386kcal1.6g81.6g0.9g15g
Vesi, vesijohtovesi 30g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3180g5148kcal59.8g745g200.4g44g
Valittu annoskoko1590g2574kcal29.9g372.5g100.2g22g
Annoskoko puolitettuna795g1287kcal15g186.3g50.1g11g
Arvot/100g100g162kcal1.9g23.4g6.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167557