Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 175g929kcal0.5g0.9g105g0g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Kananmuna kuoreton170g243kcal20.4g0g17g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 70g234kcal0g57.1g0g1g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g50g310kcal10.8g6.2g27.7g3.6g
Sokeri 24g97kcal0g24g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1318g5007kcal63.4g516g299.4g9.2g
Valittu annoskoko659g2504kcal31.7g258g149.7g4.6g
Annoskoko puolitettuna330g1252kcal15.9g129g74.9g2.3g
Arvot/100g100g380kcal4.8g39.2g22.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167563