Hollantilainen suklaakakku
HOLLANTILAINEN SUKLAAKAKKU (20 KAPEAA PALAA)
KAKUN VOI TEHDÄ JO VIIKON ENNEN TARJOILUA, KOSKA NÄIN KAKUN MAKU PARANEE JA SÄILYY HYVIN VIILEÄSSÄ
TÄMÄN KAKUN KANSSA SUOSITTELEN TARJOILEMAAN VATKATTUA KUOHUKERMAA, JOTA EI OLE MAUSTETTU LAISINKAAN.
IRTOPOHJAKAKKUVUOKA 26 CM VOIDELTUNA
200 GR TUMMAA SUKLAATA JA
200 GR VOITA/ MARGARIINIA -SULATETAAN KATTILASSA MIEDOLLA LÄMMÖLLÄ PARI KERTAA SEKOITTAEN.
3 MUNAA JA
2,5 DL SOKERIA VATKATAAN ILMAVAKSI VAAHDOKSI JA
3 DL VEHNÄJAUHOJA SEKOITETAAN VAAHTOON.
KAADA SUKLAA-RASVA-SEOS TAIKINAAN JA SEKOITA SE SILEÄKSI.
KAADA TAIKINA VUOKAAN JA PAISTA 175 ASTEISESSA UUNISSA N. 30 MIN.
HUOM! ÄLÄ PAISTA KAKKUA TÄYSIN KYPSÄKSI, SEN KESKUSTAN KUULUU OLLA KOSTEA.
JÄTÄ PAISTETTU POHJA VÄHÄKSI AIKAA VUOKAAN RAUHOITTUMAAN JA IRROITA MYÖHEMMIN.
LAITA JÄÄHTYVÄN KAKUN PÄÄLLE JOTAIN TASAISTA(ESIM.
LEIKKUULAUTA) ,JOTTA SIITA TULEE TASAINEN.
KAKUN KUORRUTUS:
KUUMENNA MIEDOLLA LÄMMÖLLÄ
25 GR RASVAA
150 GR TUMMAA SUKLAATA JA
1 DL KUOHUKERMAA.
-SEKOITA TASAISEKSI JA JÄÄHDYTÄ HIUKAN AIKAA.
LEVITÄ KUORRUTUS TASAISEKSI JA ANNA SEN VALUA REUNOILLE.
OTA KAKKU LÄMPIMÄÄN PARI TUNTIA ENNEN TARJOILUA
Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 63 grammaa
Cartsa81