Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Nakkikeitto

Kuori ja viipaloi perunat ja laita kattilaan kiehumaan.

Pieni nakit ja ruskista pannulla, lisää kattilaan.

Anna kiehua n. 15 min, ja lisää loput aineet, anna kiehua n. 10 min. Laita silputtua persiljaa lopuksi päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Siivet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, keskiarvo 500g1166kcal57g5.8g103g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 3000g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1000g600kcal15g130g1g9g
Vihannessekoitus (Apetit), annos 250g250g88kcal6.8g11.8g1.3g0g
Wok Classik (Findus), annos 500g250g75kcal3.8g11.3g1g6.3g
Lihaliemikuutio Kania66g150kcal7.3g7.9g9.9g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g5g17kcal0.5g3.8g0.1g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10160g4214kcal181.6g344.2g232.8g33g
Valittu annoskoko5080g2107kcal90.8g172.1g116.4g16.5g
Annoskoko puolitettuna2540g1054kcal45.4g86.1g58.2g8.3g
Arvot/100g100g42kcal1.8g3.4g2.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=168698