Jauheliha-pepperonirisotto

Pilko pepperoni pieniksi paloiksi.

Aloita jauhelihan ruskistaminen pannulla ja laita vesi kiehumaan kattilaan.

Sekoita veteen fondi.

Ruskistuksen loppuvaiheessa lisää pilkottu pepperoni ja riisi.

Kuullota hetki, mutta varo, ettei riisi pala.

Kaada sekaan vesi-kasvisfondiseosta vähän kerrallaan.

Anna nesteen imeytyä välillä ennen kuin lisäät sitä.

Anna hautua n. 25 minuuttia välillä nestettä lisäten.

Tarjoile halutessasi rucolan, aurinkokuivattujen tomaattien ja parmesaanin kera.

(Eivät sisälly reseptiin.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Dweian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Pepperoni light, Snellman75g184kcal20.2g0g9.4g0g
Riisi & monivilja Risella (1dl = 80g)120g420kcal12g83.9g3.1g7.2g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)7.6g7.6kcal0.6g1.3g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1804g1885kcal141.6g170.4g65g14.8g
Valittu annoskoko902g943kcal70.8g85.2g32.5g7.4g
Annoskoko puolitettuna451g471kcal35.4g42.6g16.3g3.7g
Arvot/100g100g105kcal7.8g9.4g3.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=168712