Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Vihreä broilerikeitto

Maustetaan suolalla ja pippurilla.

Valmistus:
ruskista broileri kevyesti ja sekoita joukkoon n 3 rkl pestoa.

Lohko perunat ja keitä n. 10 min suolalla maustetussa vedessa.

Lisää parsakaali, sipuli ja pippuri.

Keitä vielä n. 5 min.
Lisää broileri ja herne
Lisää loput pestokastikkeesta ja koristele suikaloiduilla basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 100g69kcal5.1g9.4g0.4g3.1g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Parsakaali brokkoli 200g70kcal9.2g3.9g0.6g5g
Peruna, keskikokoinen 60g300g180kcal4.5g39g0.3g2.7g
Pestokastike, yrttikastike 75g367kcal6.1g1.1g37.5g3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g135kcal0g0g15g0g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)450g585kcal81g9.9g27.5g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4400g2844kcal213.4g132.4g162.8g30.6g
Valittu annoskoko2200g1422kcal106.7g66.2g81.4g15.3g
Annoskoko puolitettuna1100g711kcal53.4g33.1g40.7g7.7g
Arvot/100g100g65kcal4.9g3g3.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169794