Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Possustroganov - HKn resepti

Kuori ja kuutioi sipuli.

Ruskista possunsuikaleet ja sipuli öljyssä.

Lisää tomaattipyree ja vehnäjauhot.

Sekoita huolella ja lisää lihaliemi koko ajan sekoittaen.

Lisää laakerinlehti ja anna kastikkeen hautoa 25 min. Lisää lopuksi creme fraiche ja maustekurkut.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljapossun lihasuikale maustamaton (Hk), annos 400g400g800kcal80g0g52g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g135kcal0g0g15g0g
Sipuli 120g36kcal1.5g5.8g0.2g2g
Tomaattipyree, Pirkka20g16kcal0.7g3.8g0.2g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 5g17kcal0.5g3.5g0.1g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen300g930kcal24g162g16.5g1.5g
Maustekurkku sokerisuolattu 70g14kcal0.5g2.1g0.1g1.3g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio100g140kcal2.8g6.5g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2060g4178kcal220g367.4g192.2g10.4g
Valittu annoskoko1030g2089kcal110g183.7g96.1g5.2g
Annoskoko puolitettuna515g1045kcal55g91.9g48.1g2.6g
Arvot/100g100g203kcal10.7g17.8g9.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169946