Täyte komioleipiin

1 punainen paprika
1 tomaatti
1prk creme bonjour, aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoa
40g viola tuorejuustoa, paahdettu chili
300g pizzakuutioita

Hienonna paprika ja tomaatti.

Sekoita ainekset keskenään.

N. 50g menee aina kahden paahtoleivän väliin.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Wempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti25g70kcal0.9g1.4g6.8g0g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g5g8kcal0.4g0.2g0.7g0g
Paprika punainen 24g6.9kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)8.8g2.6kcal0.1g0.5g0g0.1g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g38g49kcal4.1g0.6g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g273kcal11.4g7.6g22g1g
Valittu annoskoko100g137kcal5.7g3.8g11g0.5g
Annoskoko puolitettuna50g68kcal2.9g1.9g5.5g0.3g
Arvot/100g100g137kcal5.7g3.8g11g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=170310