Täyte komioleipiin

1 punainen paprika
1 tomaatti
1prk creme bonjour, aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoa
40g viola tuorejuustoa, paahdettu chili
300g pizzakuutioita

Hienonna paprika ja tomaatti.

Sekoita ainekset keskenään.

N. 50g menee aina kahden paahtoleivän väliin.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Wempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti251g703kcal8.5g14.1g67.8g0g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g50g80kcal4g2g6.5g0g
Paprika punainen 235g69kcal2.2g10.6g0.9g4.5g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)88g26kcal0.9g5.3g0.2g0.9g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g376g489kcal41.4g5.6g33.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2000g2734kcal114g75.2g218.6g10.8g
Valittu annoskoko1000g1367kcal57g37.6g109.3g5.4g
Annoskoko puolitettuna500g684kcal28.5g18.8g54.7g2.7g
Arvot/100g100g137kcal5.7g3.8g10.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=170310