Täyte komioleipiin

1 punainen paprika
1 tomaatti
1prk creme bonjour, aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoa
40g viola tuorejuustoa, paahdettu chili
300g pizzakuutioita

Hienonna paprika ja tomaatti.

Sekoita ainekset keskenään.

N. 50g menee aina kahden paahtoleivän väliin.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Wempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti38g105kcal1.3g2.1g10.2g0g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g7.5g12kcal0.6g0.3g1g0g
Paprika punainen 35g10kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)13g4kcal0.1g0.8g0g0.1g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g57g73kcal6.2g0.8g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana300g410kcal17g11.2g32.8g1.6g
Valittu annoskoko150g205kcal8.5g5.6g16.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna75g103kcal4.3g2.8g8.2g0.4g
Arvot/100g100g137kcal5.7g3.7g10.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=170310