Täyte komioleipiin

1 punainen paprika
1 tomaatti
1prk creme bonjour, aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoa
40g viola tuorejuustoa, paahdettu chili
300g pizzakuutioita

Hienonna paprika ja tomaatti.

Sekoita ainekset keskenään.

N. 50g menee aina kahden paahtoleivän väliin.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Wempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti400g1120kcal13.6g22.4g108g0g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g80g128kcal6.4g3.2g10.4g0g
Paprika punainen 374g110kcal3.5g16.8g1.5g7.1g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)140g42kcal1.4g8.4g0.3g1.4g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g600g780kcal66g9g54g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3188g4359kcal181.8g119.6g348.4g17g
Valittu annoskoko1594g2180kcal90.9g59.8g174.2g8.5g
Annoskoko puolitettuna797g1090kcal45.5g29.9g87.1g4.3g
Arvot/100g100g137kcal5.7g3.8g10.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=170310