Täyte komioleipiin

1 punainen paprika
1 tomaatti
1prk creme bonjour, aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoa
40g viola tuorejuustoa, paahdettu chili
300g pizzakuutioita

Hienonna paprika ja tomaatti.

Sekoita ainekset keskenään.

N. 50g menee aina kahden paahtoleivän väliin.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Wempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti50g140kcal1.7g2.8g13.5g0g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g10g16kcal0.8g0.4g1.3g0g
Paprika punainen 47g14kcal0.4g2.1g0.2g0.9g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)18g5.3kcal0.2g1.1g0g0.2g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g75g98kcal8.2g1.1g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana399g545kcal22.6g15g43.4g2.2g
Valittu annoskoko199g273kcal11.3g7.5g21.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna100g136kcal5.7g3.8g10.9g0.6g
Arvot/100g100g137kcal5.7g3.8g10.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=170310