Täyte komioleipiin

1 punainen paprika
1 tomaatti
1prk creme bonjour, aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoa
40g viola tuorejuustoa, paahdettu chili
300g pizzakuutioita

Hienonna paprika ja tomaatti.

Sekoita ainekset keskenään.

N. 50g menee aina kahden paahtoleivän väliin.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Wempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti50g141kcal1.7g2.8g13.6g0g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g10g16kcal0.8g0.4g1.3g0g
Paprika punainen 47g14kcal0.4g2.1g0.2g0.9g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)18g5.3kcal0.2g1.1g0g0.2g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g75g98kcal8.3g1.1g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana400g547kcal22.8g15g43.8g2.2g
Valittu annoskoko200g274kcal11.4g7.5g21.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna100g137kcal5.7g3.8g11g0.6g
Arvot/100g100g137kcal5.7g3.8g11g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=170310