Täyte komioleipiin

1 punainen paprika
1 tomaatti
1prk creme bonjour, aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoa
40g viola tuorejuustoa, paahdettu chili
300g pizzakuutioita

Hienonna paprika ja tomaatti.

Sekoita ainekset keskenään.

N. 50g menee aina kahden paahtoleivän väliin.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Wempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti57g158kcal1.9g3.2g15.2g0g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g11g18kcal0.9g0.5g1.5g0g
Paprika punainen 53g16kcal0.5g2.4g0.2g1g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)20g5.9kcal0.2g1.2g0g0.2g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g85g110kcal9.3g1.3g7.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana450g615kcal25.6g17.2g49g2.4g
Valittu annoskoko225g308kcal12.8g8.6g24.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna113g154kcal6.4g4.3g12.3g0.6g
Arvot/100g100g137kcal5.7g3.8g10.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=170310