Täyte komioleipiin

1 punainen paprika
1 tomaatti
1prk creme bonjour, aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoa
40g viola tuorejuustoa, paahdettu chili
300g pizzakuutioita

Hienonna paprika ja tomaatti.

Sekoita ainekset keskenään.

N. 50g menee aina kahden paahtoleivän väliin.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Wempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti6.3g18kcal0.2g0.4g1.7g0g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g1.3g2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Paprika punainen 5.9g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)2.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g9g12kcal1g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g68kcal2.8g2g5.4g0.2g
Valittu annoskoko25g34kcal1.4g1g2.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g17kcal0.7g0.5g1.4g0.1g
Arvot/100g100g136kcal5.6g4g10.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=170310