Täyte komioleipiin

1 punainen paprika
1 tomaatti
1prk creme bonjour, aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoa
40g viola tuorejuustoa, paahdettu chili
300g pizzakuutioita

Hienonna paprika ja tomaatti.

Sekoita ainekset keskenään.

N. 50g menee aina kahden paahtoleivän väliin.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Wempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti63g176kcal2.1g3.5g16.9g0g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g13g20kcal1g0.5g1.6g0g
Paprika punainen 59g17kcal0.6g2.6g0.2g1.1g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)22g6.6kcal0.2g1.3g0g0.2g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g94g122kcal10.4g1.4g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana500g684kcal28.6g18.6g54.4g2.6g
Valittu annoskoko250g342kcal14.3g9.3g27.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna125g171kcal7.2g4.7g13.6g0.7g
Arvot/100g100g137kcal5.7g3.7g10.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=170310