Täyte komioleipiin

1 punainen paprika
1 tomaatti
1prk creme bonjour, aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoa
40g viola tuorejuustoa, paahdettu chili
300g pizzakuutioita

Hienonna paprika ja tomaatti.

Sekoita ainekset keskenään.

N. 50g menee aina kahden paahtoleivän väliin.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Wempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti75g211kcal2.6g4.2g20.3g0g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g15g24kcal1.2g0.6g2g0g
Paprika punainen 70g21kcal0.7g3.2g0.3g1.3g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)26g7.9kcal0.3g1.6g0.1g0.3g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g113g147kcal12.4g1.7g10.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana600g820kcal34.4g22.6g65.8g3.2g
Valittu annoskoko300g410kcal17.2g11.3g32.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna150g205kcal8.6g5.7g16.5g0.8g
Arvot/100g100g137kcal5.7g3.8g11g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=170310