Täyte komioleipiin

1 punainen paprika
1 tomaatti
1prk creme bonjour, aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoa
40g viola tuorejuustoa, paahdettu chili
300g pizzakuutioita

Hienonna paprika ja tomaatti.

Sekoita ainekset keskenään.

N. 50g menee aina kahden paahtoleivän väliin.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Wempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti800g2240kcal27.2g44.8g216g0g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g160g256kcal12.8g6.4g20.8g0g
Paprika punainen 748g219kcal7g33.7g3g14.2g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)280g84kcal2.8g16.8g0.6g2.8g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g1200g1560kcal132g18g108g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6376g8718kcal363.6g239.4g696.8g34g
Valittu annoskoko3188g4359kcal181.8g119.7g348.4g17g
Annoskoko puolitettuna1594g2180kcal90.9g59.9g174.2g8.5g
Arvot/100g100g137kcal5.7g3.8g10.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=170310