Täyte komioleipiin

1 punainen paprika
1 tomaatti
1prk creme bonjour, aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoa
40g viola tuorejuustoa, paahdettu chili
300g pizzakuutioita

Hienonna paprika ja tomaatti.

Sekoita ainekset keskenään.

N. 50g menee aina kahden paahtoleivän väliin.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Wempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti88g246kcal3g4.9g23.7g0g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g18g28kcal1.4g0.7g2.3g0g
Paprika punainen 82g24kcal0.8g3.7g0.3g1.6g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)31g9kcal0.3g1.8g0.1g0.3g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g132g171kcal14.5g2g11.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g957kcal40g26.2g76.6g3.8g
Valittu annoskoko350g479kcal20g13.1g38.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna175g239kcal10g6.6g19.2g1g
Arvot/100g100g137kcal5.7g3.7g10.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=170310