Täyte komioleipiin

1 punainen paprika
1 tomaatti
1prk creme bonjour, aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoa
40g viola tuorejuustoa, paahdettu chili
300g pizzakuutioita

Hienonna paprika ja tomaatti.

Sekoita ainekset keskenään.

N. 50g menee aina kahden paahtoleivän väliin.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Wempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti100g280kcal3.4g5.6g27g0g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g20g32kcal1.6g0.8g2.6g0g
Paprika punainen 94g27kcal0.9g4.2g0.4g1.8g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)35g11kcal0.4g2.1g0.1g0.4g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g150g195kcal16.5g2.2g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana797g1090kcal45.6g29.8g87.2g4.4g
Valittu annoskoko399g545kcal22.8g14.9g43.6g2.2g
Annoskoko puolitettuna199g273kcal11.4g7.5g21.8g1.1g
Arvot/100g100g137kcal5.7g3.7g10.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=170310