Täyte komioleipiin

1 punainen paprika
1 tomaatti
1prk creme bonjour, aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoa
40g viola tuorejuustoa, paahdettu chili
300g pizzakuutioita

Hienonna paprika ja tomaatti.

Sekoita ainekset keskenään.

N. 50g menee aina kahden paahtoleivän väliin.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Wempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti113g316kcal3.8g6.3g30.5g0g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g23g36kcal1.8g0.9g2.9g0g
Paprika punainen 106g31kcal1g4.8g0.4g2g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)40g12kcal0.4g2.4g0.1g0.4g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g169g220kcal18.6g2.5g15.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana900g1231kcal51.2g33.8g98.2g4.8g
Valittu annoskoko450g615kcal25.6g16.9g49.1g2.4g
Annoskoko puolitettuna225g308kcal12.8g8.5g24.6g1.2g
Arvot/100g100g137kcal5.7g3.8g10.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=170310