Täyte komioleipiin

1 punainen paprika
1 tomaatti
1prk creme bonjour, aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoa
40g viola tuorejuustoa, paahdettu chili
300g pizzakuutioita

Hienonna paprika ja tomaatti.

Sekoita ainekset keskenään.

N. 50g menee aina kahden paahtoleivän väliin.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Wempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti151g422kcal5.1g8.4g40.7g0g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g30g48kcal2.4g1.2g3.9g0g
Paprika punainen 141g41kcal1.3g6.3g0.6g2.7g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)53g16kcal0.5g3.2g0.1g0.5g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g226g294kcal24.8g3.4g20.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1200g1641kcal68.2g45g131.2g6.4g
Valittu annoskoko600g820kcal34.1g22.5g65.6g3.2g
Annoskoko puolitettuna300g410kcal17.1g11.3g32.8g1.6g
Arvot/100g100g137kcal5.7g3.8g10.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=170310