Täyte komioleipiin

1 punainen paprika
1 tomaatti
1prk creme bonjour, aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoa
40g viola tuorejuustoa, paahdettu chili
300g pizzakuutioita

Hienonna paprika ja tomaatti.

Sekoita ainekset keskenään.

N. 50g menee aina kahden paahtoleivän väliin.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Wempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti176g492kcal6g9.8g47.4g0g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g35g56kcal2.8g1.4g4.6g0g
Paprika punainen 164g48kcal1.5g7.4g0.7g3.1g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)62g18kcal0.6g3.7g0.1g0.6g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g264g343kcal29g4g23.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1400g1914kcal79.8g52.6g153g7.4g
Valittu annoskoko700g957kcal39.9g26.3g76.5g3.7g
Annoskoko puolitettuna350g479kcal20g13.2g38.3g1.9g
Arvot/100g100g137kcal5.7g3.8g10.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=170310