Täyte komioleipiin

1 punainen paprika
1 tomaatti
1prk creme bonjour, aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoa
40g viola tuorejuustoa, paahdettu chili
300g pizzakuutioita

Hienonna paprika ja tomaatti.

Sekoita ainekset keskenään.

N. 50g menee aina kahden paahtoleivän väliin.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Wempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti201g562kcal6.8g11.2g54.2g0g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g40g64kcal3.2g1.6g5.2g0g
Paprika punainen 188g55kcal1.8g8.4g0.8g3.6g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)70g21kcal0.7g4.2g0.1g0.7g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g301g392kcal33.1g4.5g27.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1600g2188kcal91.2g59.8g174.8g8.6g
Valittu annoskoko800g1094kcal45.6g29.9g87.4g4.3g
Annoskoko puolitettuna400g547kcal22.8g15g43.7g2.2g
Arvot/100g100g137kcal5.7g3.7g10.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=170310